Problemen met nieuwe inloggegevens opvragen op de site Geldkoffer en/of Geldtrein.

Oplossing Wij hebben diverse emails ontvangen van mensen die niet in kunnen loggen op de sites van Geldtrein en Geldkoffer.

En vervolgens proberen nieuwe inloggegevens op te vragen. Bij de 1e email staat een bevestigingscode die u dient aan te klikken om daadwerkelijk uw inloggegevens te ontvangen.

Er stond een fout in de activeringscode.
Het probleem is inmiddels opgelost!

Het bovenstaande geldt zowel voor de site Geldkoffer.info als de site Geldtrein.info

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik kan niet meer inloggen op de site.
Waar zijn de sites: Geldmaker en Spaarparadijs gebleven?
Artikel details
Artikel ID: 8
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2009-08-06 13:17:28
Aantal bekeken: 2961
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 1.9/5.0 (71)