Waar zijn de sites: Geldmaker en Spaarparadijs gebleven?

Oplossing De sites Geldmaker en Spaarparadijs zijn begin maart van dit jaar zodanig beschadigd dat zij niet meer te repareren zijn.

De sites Geldtrein, Geldkoffer en Spaarmails zijn sinds dinsdag 4 augustus weer online.

Ook krijgen wij nog regelmatig de vraag wanneer de site Geldmachine.info weer online komt.

De site Geldmachine.info is niet van ons. Alleen de sites die terug te vinden zijn op www.spaarprogramma.com zijn van ons.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Problemen met nieuwe inloggegevens opvragen op de site Geldkoffer en/of Geldtrein.
Artikel details
Artikel ID: 2
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2009-07-10 14:26:57
Aantal bekeken: 2625
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.9/5.0 (59)