Ik wil mij afmelden maar ik heb nog een uitbetalingsaanvraag openstaan.

Oplossing Wanneer u zich wenst af te melden voor een bepaalde site en u een uitbetalingsaanvraag open heeft staan, adviseren wij u om u pas af te melden wanneer uw uitbetalingsaanvraag is verwerkt. Anders kunnen wij niets meer controleren.

Op het moment dat u zich afmeld voor een site doet u afstand van uw opgebouwde verdiensten en refferals.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wat is de wachttijd van een uitbetalingsaanvraag.
Artikel details
Artikel ID: 12
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2009-09-01 11:32:26
Aantal bekeken: 3071
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.0/5.0 (149)