Wat is de wachttijd van een uitbetalingsaanvraag.

Oplossing De wachttijd van een uitbetalingsaanvraag is in principe bij goedkeuring tussen de 30 en 45 dagen. Bij onze voorwaarden staat 30 werkdagen, wat ongeveer neerkomt op zes weken.

Iemand die bijvoorbeeld op 1 juli 2009 een uitbetaling heeft aangevraagd, zal uiterlijk op 15 augustus 2009 worden uitbetaald.

Om administratieve redenen worden de uitbetalingsaanvragen bij Spaarprogramma tegenwoordig per site verwerkt en niet (meer) op volgorde van datum aanvraag.

Over uitbetalingsaanvragen voeren wij geen correspondentie.

U kunt bij de statistieken van een site zien welke leden (id-nr) zijn uitbetaald.

Uitbetalingen naar Belgische Bankrekeningen worden niet uitgevoerd!

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik heb een uitbetaling aangevraagd en deze is niet uitbetaald binnen de gestelde termijn.
Artikel details
Artikel ID: 3
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2009-07-11 14:05:28
Aantal bekeken: 2752
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.5/5.0 (91)