Ik heb een uitbetaling aangevraagd en deze is niet uitbetaald binnen de gestelde termijn.

Oplossing Wanneer u binnen de gestelde termijn van 30 werkdagen (lees ongeveer 6 weken) niet bent uitbetaald, beschikt u niet over een uniek ip-adres. In de voorwaarden staat dat per lid een uniek ip-adres vereist is. Dit geldt per huishouden en per site.

Over het bovenstaande wordt met de leden geen correspondentie meer gevoerd.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Wat is de wachttijd van een uitbetalingsaanvraag.
Artikel details
Artikel ID: 4
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2009-07-18 10:19:45
Aantal bekeken: 2978
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 1.3/5.0 (192)