Framebreakers worden ze nu wel of niet vergoed?

Oplossing Soms komt het voor dat wij advertenties versturen zonder een teller bovenaan de site.

Wij hebben in het verleden nogal eens klachten gehad van leden dat dergelijke mails niet vergoed werden.

Wij hebben onze scripter er naar laten kijken en het probleem zou bij deze opgelost moeten zijn.

Verder zijn wij ook bezig om een registratie per lid aan te brengen zodat wij, maar ook jij zelf precies kan zien welke mails bevestigd en vergoed zijn.

Artikel details
Artikel ID: 15
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2009-10-21 13:45:01
Aantal bekeken: 1922
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.5/5.0 (24)