Ik kan niet meer inloggen op de site.

Oplossing Ga naar de site waar je in wilt loggen. Dus bijv. www.beetjezakgeld.info en klik in het menu links op 'inloggen'.

Vervolgens krijg je een inlogscherm, maar in plaats van in te loggen, kies je in de keuzelijst voor 'wachtwoord versturen'. Je krijgt dan een invulveld te zien waarin je je e-mailadres invoert dat bekend is in onze database. Klik op de knop 'verzenden'.

Vervolgens ontvang je een email waarin bevestiging wordt gevraagd of jij inderdaad diegene bent die een wachtwoord heeft aangevraagd. Klik in deze mail op de bevestigingslink.

Daarna ontvang je een 2e email waarin je nieuwe inloggegevens staan.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Problemen met nieuwe inloggegevens opvragen op de site Geldkoffer en/of Geldtrein.
Artikel details
Artikel ID: 1
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2009-07-08 20:35:20
Aantal bekeken: 4251
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 1.5/5.0 (305)