Voor de gelezen emails ontvang ik punten, wanneer worden deze punten omgezet naar geld?

Oplossing De punten die u krijgt bijgeschreven voor gelezen emails, klikbanners etc. worden één keer in de maand omgezet naar geld.

Bij alle sites van Spaarprogramma.com is dat altijd aan het begin van de maand. Dus de verdiende punten van juli worden begin augustus omgezet naar geld.

Artikel details
Artikel ID: 7
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2009-07-19 13:04:33
Aantal bekeken: 2414
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.1/5.0 (82)