Passieve leden

Oplossing Passieve leden zijn leden die drie maanden of meer geen emails hebben gelezen of ingelogd hebben op de site waarvan men lid is.

Ook Spaarprogramma verwijderd dagelijks leden die niet meer actief zijn. Op dit moment worden leden verwijderd die langer dan twee jaar niet meer actief zijn geweest. D.w.z. geen emails bevestigd of ingelogd op de site. De opgebouwde verdiensten en referrals komen dan ook te vervallen.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Framebreakers worden ze nu wel of niet vergoed?
Artikel details
Artikel ID: 13
Categorie: Knowledgebase
Datum toegevoegd: 2009-09-16 16:18:04
Aantal bekeken: 2095
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.4/5.0 (59)